Обласний семінар керівників гуртків ПТМ з проблеми «Розвиток пізнавальних і творчих здібностей вихованців в гуртках початкового технічного моделювання».

Організація ефективної методичної роботи у ЧОЦНТТУМ набуває підвищеного соціального значення, адже вона сприяє розв’язанню проблеми оптимізації виховної роботи в освітньому просторі, розробленню та впровадженню інноваційних навчально-виховних методик і технологій.

В квітні 2014 року яскраво та насичено пройшов обласний семінар керівників гуртків початкового технічного моделювання з проблеми «Розвиток пізнавальних і творчих здібностей вихованців в гуртках початкового технічного моделювання». Під час роботи були проведені майстер – класи по виготовленню паперової моделі пароплаву(керівник гуртка Давиденко С. Ф.), іграшок з геометричних тіл (керівник гуртка Коноваленко Н. М.) та розглянуті питання по роботі технікою «Декупаж» (керівник гуртка Вітченко Н. Ю.). Завідувачка відділу з інструктивно - методичної роботи обласного Центру НТТУМ Алєксєєва М. М. розкрила питання динаміки росту мережі гуртків за профілями Чернігівської області у 2012- 2013 роках. Методист Гаркун Л. В. поділилася досвідом роботи по підготовці вихованців до змагань на рівні Всеукраїнського конкурсу з початкового технічного моделювання. Для учасників семінару була проведена оглядова екскурсія – ознайомлення з презентацією творчого портрету закладу.

/Files/images/novini/20140408_ptm/IMG_5036.jpg

/Files/images/novini/20140408_ptm/IMG_5048.jpg

/Files/images/novini/20140408_ptm/майстер - клас техн¦кою декупажа.jpg

/Files/images/novini/20140408_ptm/майстер - клас Давиденко С. Ф..jpg

/Files/images/novini/20140408_ptm/техн¦ка декупаж.jpg

/Files/images/novini/20140408_ptm/техн¦ка декупажа.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 92