НІЧ В МУЗЕЇ» ДЛЯ ЮНИХ ТЕХНІКІВ

«Ніч в музеї» – міжнародна акція, яка дозволяє оглянути музейні експозиції вночі, звичайно приурочена до Міжнародного дня музеїв. У цю ніч більшість музеїв відкрито для відвідувачів після заходу сонця і майже до ранку. Основна мета акції – показати ресурс, можливості, потенціал сучасних музеїв, залучити до музеїв молодь.

Українські музеї вперше долучилися до всесвітньої акції у 2008 році. У 2015 році «Ніч в музеї» пройшла 17 травня.

В рамках проведення акції в Обласному історичному музеї ім. В. Тарновського керівниками та вихованцями гуртків Обласного центру НТТУМ для відвідувачів були проведені: навчально-тематичні екскурсії, виставка робіт та показові виступи гуртківців спортивно-технічного відділу: авіамодельні (керівники Петренко О.М., Рей В.К., Макаренко Ю.В., Лоєвець В.С.), картингу (керівник Кравченко О.Д.),ракетомодельні (керівники Смолянко В.В., Джулай В.М.), автотрасового моделювання (керівник Одненко К.В.).

Цікавим для гостей музею став майстер-клас гуртка оригамі художньо-технічного відділу (керівник Родіна Н.Ф). А в Обласному художньому музеї ім. Г. Галагана свою майстерність показували керівники гуртків гончарства, члени спілки народних майстрів України - Степаненко Р.В. та

Кришталь І .А.

/Files/images/novini/2015_rk/______nch_v_muze_dlya_yunih_tehnkv/1 fuf.jpg

/Files/images/novini/2015_rk/______nch_v_muze_dlya_yunih_tehnkv/2 родина.jpg

/Files/images/novini/2015_rk/______nch_v_muze_dlya_yunih_tehnkv/3 родина.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 358