«ВЕСЕЛКОВЕ ЛІТО»

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Рішення про його проведення було прийняте Міжнародною демократичною федерацією жінок в листопаді 1949 року. Перший Міжнародний день захисту дітей був проведений в 1950 році. ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямів у своїй діяльності. В Україні День захисту дітей святкується згідно з Указом Президента від 30.05.1998 року.

День захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими, радісними, прославляли свої родини, край, державу.

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства. Саме тому святий обов’язок родини, навчальних закладів, громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

Чернігівський обласний центр НТТУМ для своїх вихованців влаштував свято-фестиваль «Веселкове дитинство». В рамках заходу відбулися показові виступи керівників та гуртківців гуртків спортивно-технічного напрямку: картингу, авіамодельного, ракетомодельного, автотрасового моделювання.

Керівники гуртків для гуртківців філіалу Центру по вул. Князя Чорного 15, підготували цікаву, повчальну виставу «Зустріч на лісовій галявині», провели конкурси, майстер клас з оригамі.

Керівники на базі філіалу по вул. Текстильників 37, провели для своїх вихованців спортивно-розважальну вікторину та флеш-моб «Діти – квіти України».

З метою створення умов для виховання інтелектуальної та творчої особистості, підтримки обдарованих дітей та стимулювання їх на досягнення високих результатів вихованці гуртків центру НТТУМ отримали грамоти та свідоцтва про позашкільну освіту.

Всі учасники заходів отримали подарунки та величезне задоволення від святкування.

Нехай кожне дитяче серце в цей день і кожного наступного дня буде зігріте теплом та любов’ю!

/Files/images/novini/2015_rk/_veselkove_lto/28 126.jpg

/Files/images/novini/2015_rk/_veselkove_lto/28 216.jpg

/Files/images/novini/2015_rk/_veselkove_lto/28 304.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 344