Повернутися до звичайного режиму

Нарада позашкільників з працівниками кримінальної міліції у справах дітей

Одним із найнебезпечніших явищ у суспільстві є злочинність дітей. Основні причини вчинення злочинів неповнолітніми - це відсутність батьківського нагляду, недостатній виховний вплив навчальних закладів, економічно нестабільна ситуація в Україні.

03 листопада 2015 році в Чернігівському обласному центрі науково – технічної творчості учнівської молоді пройшла нарада за участі оперуповноваженого сектору кримінальної міліції у справах дітей Чернігівського міського відділу – Горох Наталії Михайлівни.

За словами майора міліції - Горох Н. М., особовий склад підпорядкованих підрозділів міста Чернігова націлений на необхідність здійснення індивідуальної роз’яснювальної роботи з батьками та вихованцями щодо завчасного інформування педагогів, працівників правоохоронних органів про можливі факти вчинення протиправних дій, націлених на зрив навчального процесу.

Для своєчасного виявлення неблагополучних сімей та дітей, які схильні до бродяжництва, жебрацтва, інших негативних проявів впроваджено систематичне проведення службою у справах дітей рейдів «Діти вулиці», «Вокзал», «Базар» та інші заходи.

З метою проведення профілактичної роботи з учасниками навчального процесу активізовано взаємодію між підрозділами кримінальної міліції у справах дітей та адміністраціями загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів відповідно до зонального принципу роботи.

/Files/images/novini/2015_rk/narada_pozashklnikv_z_pratsvnikami_krimnalno_mlts_u_spravah_dtey/IMG_9935.JPG

/Files/images/novini/2015_rk/narada_pozashklnikv_z_pratsvnikami_krimnalno_mlts_u_spravah_dtey/IMG_9936.JPG

/Files/images/novini/2015_rk/narada_pozashklnikv_z_pratsvnikami_krimnalno_mlts_u_spravah_dtey/IMG_9951.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 438