Повернутися до звичайного режиму

Cвято «Осінь - Чарівниця»

Осінь… Така різна, така загадкова , така неминуча і така казково прекрасна!

Відчути цю неповторну красу мали змогу вихованці художньо-технічного відділу, які побували на святі «Осінь-Чарівниця» у ЧОЦНТТУМ.

Метою свята було привернути увагу дітей до краси осінньої природи у рідному краї, відчути чарівність і неповторність цієї казкової пори року, показати як зображають цю красу художники, поети, композитори, сучасні фотографи, вчити сприймати оточуючий світ у всьому його розмаїтті та неповторності.

Діти заздалегідь готувались до свята - вчили вірші, виготовляли осінні аплікації, малювали малюнки, робили настінні пано тощо.

На свято до дітей завітала Красуня Осінь та казкові гості з інших країн, які ніколи не були в Україні і не бачили нашої осені. Це - індіанська дівчина Зіткела, східна красуня Джуна і японська дівчина Кіку.

Усі присутні разом з гостями мали змогу помилуватися красою нашого міста восени, роздивляючись фото осіннього Чернігова. Побачили як зображають художники цю чарівну пору року, слухали вірші про осінь, співали пісень, танцювали та грали у веселі ігри. Невловимий осінній настрій дивним чином наповнював святково прибрану залу радістю. Але, як і буває у житті радість і сум ідуть завжди поруч…

В кінці свята діти згадували бійців, які зараз знаходяться в зоні АТО. В рамках заходу була проведена акція «Смаколики для бійців АТО». Діти принесли багато домашньої консервації, горіхи, яблука, мед, калину, сушений гарбуз, печиво, сушку тощо. Особливо постаралися вихованці гуртка «Керамічна іграшка» (керівник Сергійко Л.І.), які внесли вагомий внесок у «продовольчий кошик» для військових.

Перед дітьми виступила волонтерка з Жіночої Сотні Самооборони Чернігівщини - Зульфія, котра розповіла, як бійці в зоні АТО радіють дитячим листам, малюнкам та передачам. Вона подякувала всім присутнім за підтримку військових і за зібрані дітьми смаколики для солдатів, які нагадають бійцям про тепло рідних домівок і про те, що їх чекають вдома.

Всі учасники заходу побажали військовим та їх сім’ям якнайшвидше об’єднатись у родинному колі та ніколи не відчувати болю від втрати.

/Files/images/novini/2015_rk/Cvyato_osn_-_charvnitsya/002.JPG

/Files/images/novini/2015_rk/Cvyato_osn_-_charvnitsya/005.JPG

/Files/images/novini/2015_rk/Cvyato_osn_-_charvnitsya/008a.JPG

/Files/images/novini/2015_rk/Cvyato_osn_-_charvnitsya/014.jpg

/Files/images/novini/2015_rk/Cvyato_osn_-_charvnitsya/016.jpg

/Files/images/novini/2015_rk/Cvyato_osn_-_charvnitsya/017.JPG

/Files/images/novini/2015_rk/Cvyato_osn_-_charvnitsya/018.jpg

/Files/images/novini/2015_rk/Cvyato_osn_-_charvnitsya/024.jpg

/Files/images/novini/2015_rk/Cvyato_osn_-_charvnitsya/1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 507