Повернутися до звичайного режиму

VI обласний конкурс з мистецтва орігамі «Космічні подорожі»

26 листопада 2016року відбувся VI обласний конкурс з мистецтва орігамі «Космічні подорожі».

18 вихованців позашкільних та учнівська молодь загально-освітніх виховних закладів – призери попередніх районних, міських конкурсів та виставок орігамі з Корюківського, Куликівського, Менського, Ніжинського, Н-Сіверського, Чернігівського, Щорського районів та Холминського будинку творчості дітей та юнацтва і ЧОЦНТТУМ демонстрували свої уміння і майстерність.

Конкурс пройшов у двох вікових категоріях. Учасники успішно справились із завданнями: виготовляли панно та об’ємну композицію на тему «Космічні фантазії» та представляли на розгляд журі дефіле на тему «Гості із іншої галактики». Особливо яскравим і захоплюючим був показ костюмів виконаних дітьми в техніці орігамі та привітання Землянам.

Підвести підсумки було довірено компетентному журі, до складу якого ввійшли професійні художники та майстер орігамі міжнародного рівня з міста Полтави – Сухаревська Ольга Миколаївна.

Переможцями та призерами стали вихованці Корюківського центру дитячої та юнацької творчості, Холминського будинку творчості дітей та юнацтва та ЧОЦНТТУМ. Переможці нагороджені дипломами обласного центру НТТУМ, а всі учасники отримали цінні подарунки.

В рамках конкурсу пройшли курси підвищення кваліфікації для керівників гуртків орігамі та паперопластики – фахівець О.Сухаревська провела цікаві майстер-класи.

Закінчувався конкурс для учасників та їх наставників переглядом обласної дитячої виставки-конкурсу з мистецтва орігамі «Мандрівка в країну казок», яка щойно розпочала демонстрацію своїх експонатів і знайомить відвідувачів з традиційним японським мистецтвом орігамі та сучасними напрямками його розвитку в Україні та показовими виступами вихованців ракетомодельного гуртка.

/Files/images/novini/2016/2611origami/45.JPG

/Files/images/novini/2016/2611origami/IMG_4542.JPG

/Files/images/novini/2016/2611origami/главная (22).jpg

/Files/images/novini/2016/2611origami/ОБЛ ОР (34).JPG

/Files/images/novini/2016/2611origami/ОБЛ ОР (5).JPG

/Files/images/novini/2016/2611origami/ОБЛ ОР (8).JPG

/Files/images/novini/2016/2611origami/ОБЛ ОР (9).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 500