НОВОРІЧНЕ СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ УЧАСНИКІВ АТО

Різдво і Новий Рік – казкова пора для здійснення дитячих мрій і бажань. Черговий сюрприз отримали діти, батьки яких воювали у 13 батальйоні територіальної оборони від аматорського колективу Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

У розважальній програмі організатори передбачали багато розваг, веселощів та радощів, аби подарувати дітям море позитиву та надовго утримати в дитячій пам’яті світлі, яскраві враження про незабутнє дитяче свято.

Новорічна вистава, ігри, пісні, вірші, веселі конкурси з призами, фотографування з казковими героями, хоровод з Дідом Морозом і Снігуронькою, веселий танець під знамениту пісню фіксиків «Помогатор» виконували не один раз…. Було гамірно і весело. Емоцій не стримували ні дорослі, ні діти…

По закінченню свята Дід Мороз вручив кожній дитині солодощі і Янгола-охоронця, виготовленого власноруч керівниками гуртків, який оберігатиме їх від усього злого, від недобрих справ, не дозволить зробити невірний крок, сприятиме здійсненню найзаповітніших мрій, а в кожну родину принесе здоров’я, щиру любов і спокій, подарує мир і благополуччя Україні.

Кiлькiсть переглядiв: 327