Проведення обласного семінару-практикуму для керівників гуртків картингу

22.01.2020 на базі Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся обласний семінар-практикум для керівників гуртків картингу з проблеми «Творчий розвиток особистості – умова діяльності центру в режимі розвитку». Проведення заходу сприяло підвищенню професійної майстерності педагогічних працівників.

У заході взяли участь 15 представників з Ічнянської, Городнянської, Менської, Ніжинської, Новгород-Сіверської, Сновської, Остерської станцій юних техніків та Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді .

Із вітальним словом до учасників семінару-практикуму звернувся Олександр Мисюра, директор Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Марина Лисиця, завідувачка організаційно-масового відділу, провела аналіз стану та розвитку автомобільного спорту (картинг) в області у 2019 році. Були підведені підсумки спортивного сезону 2019 року, внесені зміни, уточнення та доповнення до умов проведення обласних етапів Всеукраїнських змагань учнівської молоді з картингу, розглянули питання щодо організації та місця проведення змагань, затверджено календар обласних змагань на 2020 календарний рік. Учасники заходу ділилися власним досвідом організації гурткової роботи.

За круглим столом Оксана Лобанова, заступник директора з НВР, виступила з доповіддю «Творчий розвиток особистості – умова діяльності центру в режимі розвитку». Сьогоднішні умови життя вимагають від людей бути творчими особистостями, що здатні орієнтуватись, приймати рішення та працювати, а також використовувати нові підходи, ідеї та рішення. Особистість може самореалізуватися та адаптуватися до життя в суспільстві, розпоряджатися потенціалом особистісних ресурсів завдяки дієвим, продуктивним знанням і творчим можливостям. Саме тому в центрі уваги нашого закладу є турбота про розвиток і формування творчої, всебічно розвиненої особистості.

По завершенню семінару-практикуму керівники гуртків обмінялися досвідом у підготовці до навчально-тренувального процесу та побажали один одному наснаги, спортивного довголіття, міцного здоров'я та подальших успіхів у передачі досвіду науково-технічної творчості прийдешньому поколінню.

/Files/images/novini/2020/semnar_z_kartingu/IMG_5849.JPG

/Files/images/novini/2020/semnar_z_kartingu/IMG_5853.JPG

/Files/images/novini/2020/semnar_z_kartingu/IMG_5865.JPG

/Files/images/novini/2020/semnar_z_kartingu/IMG_5867.JPG

/Files/images/novini/2020/semnar_z_kartingu/IMG_5868.JPG

/Files/images/novini/2020/semnar_z_kartingu/IMG_5869.JPG

/Files/images/novini/2020/semnar_z_kartingu/IMG_5880.JPG

/Files/images/novini/2020/semnar_z_kartingu/IMG_5872.JPG

/Files/images/novini/2020/semnar_z_kartingu/IMG_5891.JPG

/Files/images/novini/2020/semnar_z_kartingu/IMG_5879.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 273