Повернутися до звичайного режиму

БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ

03 березня 2020 року, з метою забезпечення належних, безпечних і здорових умов навчання та праці, запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням, відповідно до плану та Положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці в закладах освіти, для всіх працівників Центру було проведене планове навчання і перевірка знань.

Перевірка знань працівників з питань цивільного захисту, охорони праці, безпеки життєдіяльності здійснювалась відповідно до вимог нормативно-правових актів з охорони праці, пожежної, радіаційної безпеки тощо, додержання яких входить до їхніх функціональних обов'язків. Родзинкою навчання для педагогічних працівників Центру став візит професора кафедри кримінального права та кримінології УДФС України І.Г.Богатирьова.

У форматі лекційного заняття на тему: «Домашня злочинність» лектор акцентував увагу присутніх на основних проблемах і видах домашньої злочинності та її наслідках.

Спілкування із педагогічними працівниками відбулося у формі діалогу під час якого Іван Григорович зосередив увагу на важливості даного питання для освітнього процесу і повсякденного життя, надав поради як себе захистити від домашнього кривдника та вичерпні відповіді на запитання.

В.Автуніч

/Files/images/novini/2020/03_bjd/IMG_7634.jpg

/Files/images/novini/2020/03_bjd/IMG_7641.jpg

/Files/images/novini/2020/03_bjd/IMG_7647.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 309