«Наш пошук і творчість – тобі, Україно!».

У квітні 2021 року на базі Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді організовано та проведено обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!».

На розгляд журі подано 34 роботи від Городнянської, Ічнянської, Менської, Ніжинської, Сновської станцій юних техніків; Коропського та СеменівськогоЦетрів дитячої та юнацької творчості; Куликівського центру позашкільної освіти; Прилуцького міського центру науково-технічної творчості молоді, Комунального закладу позашкільної освіти «Підлітковий клуб "Сучасник"» Тупичівської сільської ради та Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

У розділі «Прилади та обладнання» представлено 5 робіт, «Ігри та іграшки з елементами електротехніки» – 7, «Техніка майбутнього» – 3, «Спортивно-технічне моделювання» – 17, «Архітектурата будівництво» – 2. Членами журі було проведено оцінку експонатів, представлених по розділах.

Вітаємо переможців! Творчих успіхів вам!

Ознайомитись з роботами вихованців можна натиснувши ТУТ.

Протоколи можно переглянути у розділі "ДОКУМЕНТИ", або натиснувши ТУТ.

Кiлькiсть переглядiв: 125