Обласні курси підвищення кваліфікації та надання інструктивно – методичної допомоги керівникам гуртків спортивно – технічного напрямку.

Методична робота в обласному Центрі НТТУМ - це система цілеспрямованого професійного зростання педагогічних працівників, орієнтована на постійне примноження теоретичних знань та практичних навичок і вмінь з метою підвищення рівня професійної компетентності керівників гуртків, підвищення творчого потенціалу освітян закладу.

4 лютого 2014 року на базі Чернігівського обласного Центру НТТУМ відбулись обласні курси підвищення кваліфікації та надання інструктивно – методичної допомоги керівникам гуртків спортивно – технічного напрямку. У заході брали участь 23 керівники гуртків з Менського, Семенівського, Городнянського, Корюківського, Козелецького районів, м. Прилуки та м. Чернігова.

З підсумками спортивних сезонів 2013 року (участь у обласних, змаганнях серед учнівської молоді та змагання за календарем Федерації автомобільного, ракетомодельного, автомодельного та авіамодельного спорту і ТСО України) виступили методист Новицький О. П., президент Федерації авіамодельного спорту Рей В. К., керівник метод об’єднання Смолянко В. В. Були внесені зміни до плану проведення обласних змагань та надані технічні вимоги до моделей та картів на 2014 рік. Петренко О. М. (керівник авіамодельного гуртка) провів майстер – клас по виготовленню кіля до радіокерованих моделей з використання новітніх технологій. Відбувся круглий стіл з проблеми «Розвиток пізнавальних творчих здібностей вихованців в гуртках спортивно – технічного напрямку».

/Files/images/novini/kursi_2014/2.JPG

/Files/images/novini/kursi_2014/3.JPG

/Files/images/novini/kursi_2014/5.JPG

/Files/images/novini/kursi_2014/мастер клас1.JPG

/Files/images/novini/kursi_2014/мастерклас 6.JPG

/Files/images/novini/kursi_2014/мастерклас2.JPG

/Files/images/novini/kursi_2014/1 (3).jpg

/Files/images/novini/kursi_2014/1 (6).jpg

/Files/images/novini/kursi_2014/1 (7).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 67